Shqiptohen 833 tiketa për mosrespektim të ligjit për COVID-19 në Kosovë

Në 24 orët e fundit Policia e Kosovës ka shqiptuar 833 tiketa për mosrespektim të ligjit për COVID-19 në Kosovë.

Këtë e bën të ditur Policia e Kosovës përmes një postimi në Facebook, gjera konfirmon se ka shqiptuar edhe 1209 tiketa për kundërvajtje në trafik, transmeton KOHA.

Policia gjithashtu arrestoi 23 persona dhe 18 të tjerë i dërgoi në mbajtje.

Image