Sa është ‘Keshi’ i Presidentit në banka?

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka deklaruar se ka para të gatshme 1 mijë e 194 euro.

Po ashtu, Presidneti ka deklaruar edhe 2 mijë e 141 euro në emër të bashkëshortes dhe 7 mijë e 735 euro në emër të fëmijëve. /Buletini Ekonomik/