Impressum

Botues: Buletini Ekonomik SH.P.K.

Kryeredaktor: Agon Sinanaj

Redaktore: Mirjeta Shabani

Gazetare: Blendrita Avdiu

Marketing: Fatmir Sinanaj

Email-i i redaksisë: [email protected]

Adresa: Rr. Sejdi Kryeziu 57-1, 10000 Prishtinë, Kosovë

Tel: +383 49 49 11 5

 

Nëse keni pyetje apo sugjerime, mund të na kontaktoni përmes postës elektronike [email protected], dhe stafi ynë do t’ju kontaktojë prapa.

Nëse dëshironi të reklamoni në faqen tonë atëherë na kontaktoni përmes postës elektronike [email protected]

 

Buletini Ekonomik

Rr. Sejdi Kryeziu 57-1, 10000 Prishtinë, Kosovë

Email: [email protected]