Trepça hap konkurs për Kryeshef Ekzekutiv

Ndërmarrja Publike ‘Trepça’ ka njoftuar se ka hapur konkurs pune për pozitën e Kryeshefit Ekzekutiv.

Kjo shpallje është publikuar me datën 26 tetor dhe mbetet e hapur deri me datën 24 nëntor të këtij viti.

Ndërkohë, para një muaji bordi i Trepçës kishte shkarkuar Kryeshefin e saj, Rafet Ibishin dhe ka emëruar si U.D. një tjetër Kryeshef të ri.

Përveç kësaj kjo ndërmarrje ka hapur konkurs edhe për Zyrtar kryesor financiar dhe të thesarit në po të njejtën datë. /Buletini Ekonomik/