Bie ndjeshëm paundi britanik, rritet dollari! Euro dhe franga të stabilizuara

0
30
Turkish And European Currency - Close-up Of Mixed Lira And Euro Banknotes

Në tregun valutor vendas, dollari amerikan blihet me 102 lekë dhe shitet 102.7 lekë.

Euro blihet 122.7 lekë dhe shitet 123.2 lekë ndërsa franga zvicerane blihet 110.9 lekë dhe shitet 111.7 lekë.

Paundi britanik blihet 141 lekë dhe shitet 141.9 lekë.

Krahasuar me një ditë më parë, dollari amerikan ka njohur rritje me 0.2 lekë. Euro dhe franga nuk kanë ndryshuar. Paundi britanik ka njohur rënie me 0.7 lekë në blerje dhe 0.5 lekë në shitje.

SCAN

Reklama e sponzorizuar

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here