52 raste pozitive me COVID-19 në Kosovë dhe 56 të shëruar

0
44

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka njoftuar se janë shënuar 52 raste të reja me COVID-19 në Kosovë brenda 24 orëve të fundit.

Zemaj ka njoftuar në Facebook për 56 pacientë të shëruar.

Tutje shkruan se në mesin e shtatë vendeve të Evropës, është edhe Kosova me menaxhim të mirë të situatës pandemike.

“Kjo situatë e menaxhueshme është duke i dhënë mundësinë që planet dhe strategjitë t’i përgatisim në mënyrë të shpejtë për fazën tjetër, të vjeshtës dhe dimrit për parandalimin e infektimit me COVID-19”, ka shkruar ai.