Në Spitalin e Pejës, 15 pacientë me COVID-19 në gjendje të rëndë

0
48

Në Spitalin e Pejës po trajtohen 73 pacientë me COVID-19, e prej tyre, sipas njoftimit nga ky institucion shëndetësor, 15 janë në gjendje të rëndë.

Po ashtu, 46 pacientë janë me oksigjeno-terapi.

Në njoftim, thuhet se 5 mjekë, 16 infermierë dhe 3 punëtorë nga personeli jomjekësor janë të prekur me COVID-19.

Reklama e sponzorizuar