KDI publikon emrat e 10 kompanive që MSH u dha tenderë ne vlerë prej 30 milionë eurosh

0
35

Instituti Demokratik i Kosovës ka publikuar emrat e kompanive që kanë fituar tender nga Ministria e Shëndetësisë dhe Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar, gjatë vitit të kaluar. Vlera e këtyre kontratave ka qenë mbi 30 milionë euro.

Sipas KDI’së, rreth 89% e vlerës së të gjitha kontratave të dhëna nga Ministria e Shëndetësisë u koncentruan në 10 kompani.

“Rreth 81% e vlerës së të gjitha kontratave të dhëna nga QKUK- Shskuk info u koncentruan në 10 kompani”, thuhet në njoftim.

Njoftimi i plotë:

Gjatë 2019, Ministria e Shëndetësisë dhe Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar I Kosovës (SHSKUK) së bashku kishin dhënë kontrata në vlerë prej mbi ?? ???????̈ ????.

Reklama e sponzorizuar

Rreth 89% e vlerës së të gjitha kontratave të dhëna nga Ministria e Shëndetësisë u koncentruan në 10 kompani.

Rreth 81% e vlerës së të gjitha kontratave të dhëna nga QKUK- Shskuk info u koncentruan në 10 kompani.

Mësoni kush janë këto kompani përmes infografikave.

???????? ???̈?ℎ????? ??? ???????? ????????? ??̈ ????ℎ????̈

#kerkollogari